Produk

  • export wholesale fresh vegetables ginger and garlic for sale

    ekspor Grosir jahe seger lan papak didol

    Kaluwihan: resik, ora ana serangga serangga, ora ana residu pestisida, warna kuning, awak plump, kualitas bermutu tinggi, rasa asli, nutrisi sehat, permukaan alus, kuning ing njero lan kuning ing njaba, cocok kanggo ekspor ing saindenging jagad rasane panas lan duweni pengaruh kanggo nyuda bakteri, njaga kesehatan awak sing sehat, umure rak dawa lan ing lingkungan sing cocog, bisa disimpen udakara telung taun, kita duwe pabrik pamrosesan dhewe kanggo ngasilake jahe, ngumbah, polesan, ...
  • Natural Healthy Premium Organic Seed Normal White Garlic Fresh

    Benih Organik Sehat Alami Bawang Putih Normal Segar

    papak duwe kaluwihan nyata saka papak gedhe, jus kenthel, spiciness murni lan rasa asri. Bawang putih seger duwe nutrisi sing akeh, sing ditepungi para ahli minangka panganan antibiotik alami lan panganan kesehatan sing paling apik. Miturut warna bohlam, varietas papak bisa dipérang dadi papak ungu lan papak putih. Cengkih bawang putih bubuk kurang endhek, pedhes kuwat, panen dhuwur, umume disebar ing Tiongkok Lor, sisih Lor Lor lan Lor-Wétan lan papan liya, tahan adhem banget, umume ing nyebar sow, diwasa la ...
  • cheap price in bulk fresh organic garlic mesh bag price of garlic

    regane murah ing bawang putih organik seger rega bungkus bawang putih

    Negara penanaman bawang putih ing negara-negara sing luwih gedhe umume ing Tiongkok internasional saka Argentina nganti India Korea Selatan Amerika Serikat sawetara negara kayata Prancis lan Spanyol ing negara kita minangka salah sawijining eksportir bawang putih paling gedhe ing saindenging jagad lan wilayah kasebut disebar ing provinsi shan dong jin xiang ,, kabupaten yong qiu zhongmou ing provinsi nan, da feng, provinsi jiang su pi bawang putih minangka produk pertanian musiman sing kuat banget, saluran penjualan utamane gumantung ...
  • new crop fresh normal Chinese fresh white garlic price for sale

    panen anyar seger rega bawang putih putih seger Cina kanggo didol

    Papak polusi bawang putih organik sing dibudidayakake nggawe sampeyan sehat lan njamin supaya sampeyan bisa urip kanthi kualitas apik. Bawang putih kita rasane enak Bisa nyuda bakteri lan njaga jantung ing kondisi sing apik Kualitas paling apik bawang putih dipilih kanthi tliti kanggo mesthekake yen kabeh duwe kualitas sing paling apik lan plump . Tangan papak dipilih ing pabrik dhewe, lan kita duwe proses sing apik, kulkas, transportasi, pengalaman ekspor. Asal bawang putih Jinxiang kanggo pasokan langsung, kabupaten Jinxiang minangka kutha papak sing misuwur ...
  • Export 2020 new crop fresh apple fruit with good price

    Ekspor 2020 buah apel seger sing anyar kanthi rega sing larang

    1. Apple minangka woh sing legi lan bisa dipangan saka wit Malus domesticica. Woh-wohan bunder sing bisa diwenehi ukuran lan warna kanthi beda kayata kuning, ijo utawa abang. Apel umume cukup legi lan cam bisa dipangan seger utawa digunakake ing panganan, saos, nyebar, jus utawa pai apel sing misuwur. Wiji apel uga bisa dikepruk kanggo ngekstrak minyak, sing digunakake ing industri kosmetik. Woh iki isine akeh karbohidrat, gula lan serat kanthi kadar protein lan lemak sing bisa diabaikan. Deskripsi produk ...
  • China Wholesale High Quality Competitive Price Red fresh Apple

    Harga Grosir Kompetitif Grosir China Grosir Apple seger

    Nilai nutrisi apel 1, apel minangka salah sawijining panganan kalori sing kurang kalori, saben 100 gram ngasilake 60 kkal panas. Nutrisi apel ing larut, gampang diserep dening awak manungsa, sing dikenal kanthi jeneng "banyu urip". mbantu nglarutake belerang lan nggawe kulit dadi alus lan alus. 2, apel duwe "woh kawicaksanan", jeneng memori "woh memori". Mangan apel luwih suwe wis dingerteni kanggo nambah memori lan intelijen. Apel kaya gula, vitamin, mineral lan ...
  • Good price china wholesale new crop fresh ginger

    Rega murah china Grosir anyar jahe seger

    Nilai Nutrisi: jahe seger duwe sterilisasi efek detoksifikasi, jahe ing jahe menyang awak, iki bisa ngasilake enzim antioksidan, nduweni kemampuan kuat kanggo ngatasi radikal oksigen, nanging uga luwih efektif tinimbang vitamin E. Jahe bisa ngrangsang mukosa lambung , nyebabake pusat vasomotor lan rangsangan refleks saraf simpatik, ningkatake sirkulasi getih, ningkatake fungsi weteng, nyeri weteng, kringet, efek antipiretik. Jiang uga nambah sekresi jus lambung ...
  • high quality best price Shandong fresh spicy young yellow ginger

    kualitas tinggi rega paling apik Shandong jahe kuning enom pedhes

    Fitur : Permukaan sing resik, ora ana serangga serangga, ora ana rereged, ora ana kecambah, ora bosok, ora ana cetakan, ora ana kulit tipis pestisida, awak lengkap, warna lan kilau sing padhang, daging kuning, serat cilik, rasa panas sing sedhengan, rasa enak kanggo masak, sugih nutrisi kanggo kesehatan manungsa. Umur sing dawa, bisa nganti luwih saka 2 taun yen disimpen kanthi bener. Suhu sing cocog: 12-13 derajat. Fitur : 1. Jahe sing isih seger ditandur ing peternakan, ditanduri kanthi tliti kanthi petani, bahan organik bebas polusi, ati-ati ...
  • Competitive price Chinese Wholesale fresh red onion for sale

    Rega kompetitif Grosir abang Cina bawang abang didol

    1, Bawang duwe efek nyebarake hawa anyep, amarga bolam lan godhong Bawang ngemot jinis minyak alus sing diarani propylene sulfide, duwe rasa pedhes, bahan iki bisa nolak kadhemen, nolak virus influenza, efek bakterisida kuat. Bawang sugih ing nutrisi lan mambu tajam. Iki bisa ngrangsang sekresi weteng, usus lan kelenjar pencernaan, nambah nafsu makan lan ningkatake pencernaan. Kajaba iku, bawang ora ngemot lemak. Minyak esensial ngemot campuran ...
  • Best Price Chinese Export New Crop Fresh Purple Red Onion for Sale

    Harga Best Ekspor Tiongkok Potong Baru Bawang Merah Ungu Segar Didol

    Bawang kita super sehat sing duwe fitokimia alami sing bisa bereaksi karo awak manungsa kanggo memicu lan njaga kesehatan. Kita ngekspor bawang bombay kanthi macem-macem ukuran lan nilai. Kita golek bawang langsung saka petani sing kondhang banget sing dibudidayakake kanthi organik tanpa nggunakake pestisida lan bahan kimia sing mbebayani. Bawang kita isih seger lan higienis dikemas karo tas goni supaya bisa urip dawa. Bawang kita dipisahake kanthi tliti kanthi nggunakake biji, ukuran, rasa sing enak lan ...