Produk

  • kothak pvc

    kothak pvc

    Iki minangka cara sing cocog kanggo ngemas woh-wohan, gula-gula, sayuran lan barang roti.Kanthi plastik bening, sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas apa sing sampeyan duwe.Apik kanggo nedha awan krasan sing kudu ditindakake lan nggawe sampeyan luwih semangat mangan sehat amarga gampang digunakake lan ora ana reresik!Saiki remaja sampeyan bakal njupuk salad menyang sekolah uga lan mesthi luwih seger lan luwih sehat tinimbang kothak salad nedha awan kantin
  • Film basis PET tahan panas sing apik Kanggo pengepakan metalized

    Film basis PET tahan panas sing apik Kanggo pengepakan metalized

    Film PET nduweni kemampuan cetak sing apik, stabilitas dimensi sing apik, sifat permukaan lan penghalang sing apik.Digunakake kanthi akeh kanggo kemasan
    Film PET digunakake kanthi sukses ing macem-macem aplikasi, amarga kombinasi sifat optik, fisik, mekanik, termal, lan kimia sing apik, uga fleksibilitas unik.
  • tembung film pvc

    tembung film pvc

    Lembaran plastik PVC paling umum digunakake kanggo cetakan plastik sing disuntikake menyang cetakan nalika molten, mbentuk bentuk kompleks kanthi biaya sing relatif murah lan volume sing dhuwur, contone kalebu tops botol, botol lan kelengkapan.Bisa digunakake minangka blister packaging lembaran PVC kaku.