film PET/PVC

  • Film basis PET tahan panas sing apik Kanggo pengepakan metalized

    Film basis PET tahan panas sing apik Kanggo pengepakan metalized

    Film PET nduweni kemampuan cetak sing apik, stabilitas dimensi sing apik, sifat permukaan lan penghalang sing apik.Digunakake kanthi akeh kanggo kemasan
    Film PET digunakake kanthi sukses ing macem-macem aplikasi, amarga kombinasi sifat optik, fisik, mekanik, termal, lan kimia sing apik, uga fleksibilitas unik.
  • tembung film pvc

    tembung film pvc

    Lembaran plastik PVC paling umum digunakake kanggo cetakan plastik sing disuntikake menyang cetakan nalika molten, mbentuk bentuk kompleks kanthi biaya sing relatif murah lan volume sing dhuwur, contone kalebu tops botol, botol lan kelengkapan.Bisa digunakake minangka blister packaging lembaran PVC kaku.