bawang bombay

  • Competitive price Chinese Wholesale fresh red onion for sale

    Rega kompetitif Grosir abang Cina bawang abang didol

    1, Bawang duwe efek nyebarake hawa anyep, amarga bolam lan godhong Bawang ngemot jinis minyak alus sing diarani propylene sulfide, duwe rasa pedhes, bahan iki bisa nolak kadhemen, nolak virus influenza, efek bakterisida kuat. Bawang sugih ing nutrisi lan mambu tajam. Iki bisa ngrangsang sekresi weteng, usus lan kelenjar pencernaan, nambah nafsu makan lan ningkatake pencernaan. Kajaba iku, bawang ora ngemot lemak. Minyak esensial ngemot campuran ...