Warta industri

  • WIDE VARIETY OF GARLIC FARM PRODUCTS, AS RECOMMENDED BY LOCAL FARMERS, NOW AVAILABLE EXCLUSIVELY at AGR FARM STOCKS
    Wektu kiriman: 11-25-2020

    AGR Garlic Farm, digawe misuwur kanthi rekomendasi saka konsumen lokal, wis nandur bawang putih ing lahan kasebut suwene wis pirang-pirang taun. Bisnis panen nggawe akeh produk infus papak saka bawang putih seger nganti bubuk bawang putih. Spesialis Bawang Putih AGR, Manajer Wendy Chen, seneng banget amarga ...Waca liyane »

  • Seasonal crop onion coming out!
    Wektu kiriman: 11-25-2020

    Salah sawijining tugas sing luwih apik minangka pamireng sing apik yaiku prekara cilik sing sampeyan bareng, kalebu panganan sing digawe dhewe, warta babagan negara sampeyan, foto produk pertanian sing sampeyan tuwuh ing tlatah liya, utawa sing paling apik kabeh, ndeleng panen sing wis dipanen pirang-pirang taun ...Waca liyane »

  • It all crops, all the way down
    Wektu kiriman: 11-25-2020

    Akeh panen anyar ing minggu iki, umume bisa uga ana sing anyar, mula ana panjelasan sing apik: Apel wanita abang duwe daging sing enak banget, rasane ngelingake apel sing paling mateng sing durung tau dipangan mung nganggo sirup maple. Apel Fuji, uga diarani abang a ...Waca liyane »