JAUH PRODUK TANPA GARLIK, SAKA DIREKOMENDASI ​​OLEH PETANI TEMPAT, SAIKI Kasedhiya Eksklusif ing AGR FARM STOCKS

AGR Garlic Farm, digawe misuwur kanthi rekomendasi saka konsumen lokal, wis nandur bawang putih ing lahan kasebut suwene wis pirang-pirang taun. Bisnis panen nggawe akeh produk infus papak saka bawang putih seger nganti bubuk bawang putih.

Spesialis Bawang Putih AGR, Manajer Wendy Chen, seneng banget amarga Peternakan Bawang Putih wis setuju nyedhiyakake produke. Wendy ujar, "Produk AGR Garlic Farm unik ing China sisih lor. Ora ana wong liya sing nyedhiyakake macem-macem produk kaya ngono. Sadurunge bisa ngumumake babagan stok ing pasar lokal, kita wis saktemene wis adol kabeh sing kasedhiya ing saham. Tanggepan produk saka pelanggan biasa wis fenomenal. Aku mesthi bisa menehi saran papak sing seger. ”

Produk AGR Garlic Farm sing diiseni kalebu bohlam bawang putih seger, macem-macem klambi bawang putih, bubuk papak, butiran bawang putih, lan minyak bawang putih.

Crisp Xu, Direktur lan salah sawijining pendiri AGR Bawang Putih AGR, ujar, "Yen petani lokal liyane nyedhaki kita kanggo ndeleng manawa bisa ngekspor produk, kita seneng bisa mbantu.

“Kita ora duwe stok papak banget kanggo produk lan seneng ngrungokake manawa pelanggan jaban rangkah seneng karo kisaran sing kasedhiya. Kita minangka eksportir adhedhasar peternakan hektar sing ngati-ati kanggo njaga reputasi kita, makarya karo pedesaan cocog banget karo etos bisnis kita. "

Yen sampeyan pengin rincian liyane babagan AGR Garlic Farm lan macem-macem produk, bukak situs web: www.primeagr.com. Produk Garlic Farm mung kasedhiya ing saham sing siyap didol lan dikirim menyang lawang sampeyan karo tim penjualan sing apik banget saiki.

Ing inti AGR Bawang Putih minangka komitmen kanggo gaya urip organik. AGR Garlic Farm minangka mandhiri lan 'lapangan kanggo piring' sejatine nggunakake standar keberlanjutan paling dhuwur. Nggunakake praktik tani sing paling sustainable AGR bangga karo produk apel seger sing unggul saka pedesaan klasik Asia. Perusahaan pertanian organik wiyar nganti rong peternakan lan wis tuwuh nganti meh ewonan hektar. Jahe organik, apel, bawang, lan papak nalika musim mangsane ditandur ing peternakan. AGR Farm nyedhiyakake produk deso paling variabel saka pemasok lokal menyang importir ing luar negeri.

Pirang-pirang produk Farm AGR Garlic Farm saiki wis kasedhiya ing www.primeagr.com


Wektu kiriman: Nov-25-2020