Bawang potong musiman metu!

Salah sawijining tugas sing luwih apik minangka pamireng sing apik yaiku prekara cilik sing sampeyan bareng, kalebu panganan sing digawe dhewe, warta babagan negara sampeyan, foto produk pertanian sing sampeyan tuwuh ing tlatah liya, utawa sing paling apik kabeh, ndeleng panen sing wis kita panen pirang-pirang taun dumadakan njupuk wiji ing njero lemah nganti njembarake tameng. [Tambahake pot potong ing kene] Jiwa sing apik nuduhake foto ing ndhuwur karo aku akhir minggu kepungkur. Minangka ringkesan kabeh sing wis dakkandhakake ing kene sajrone sepuluh taun kepungkur. Aku bisa uga entuk jarak dawa ing ruangan iki. Aku pancen ora bisa nambah cathetan sing apik.

Bawang kita thukul ing musim gugur saben taun, kajaba bawang cilik sing mung oyot mung tuwuh ing sisih paling adhem ing sisih lor. Kaya sing wis dingerteni, musim bawang mesthi katon cekak banget. Kasunyatane yaiku kita urip ing iklim panas, udan, lembab. Panas, udan, lan lembab minangka kahanan sing sampurna kanggo tuwuh spora penyakit tanduran. Kita kudu ngupayakake supaya kita bisa miwiti tanduran sing paling sehat, lan menehi lemah sing bisa dikarepake tanduran. Ora suwe pindhah menyang iklim sing luwih garing, utawa nggunakake fungisida ora becik, biasane entuk panen sawetara minggu. Kita entuk sawetara minggu bawang ing taun iki; Rata-rata, lan miturutku iki panganggep apik banget kanggo musim gugur sing cocog banget.

Penawaran ing wulan November bisa dadi sithik amarga umume perhatian kita bakal dadi musim gugur lan tanduran musim salju, mula kita kabeh duwe panganan sing bisa dipangan nganti pungkasan taun ing peternakan.

Pungkasan nanging ora kalah penting, apa sampeyan pengin ndeleng situs web sing nembe digawe? Ladang Bawang AGR pengin banget krungu saka sampeyan! Klik ing link iki www.primeagr.com lan ucapake swara sampeyan! Thanks kanggo bisnis sampeyan, lan minggu sing apik!


Wektu kiriman: Nov-25-2020