Lembaran plastik PVC paling umum digunakake kanggo cetakan plastik

Lembaran plastik PVC paling umum digunakake kanggo cetakan plastik sing disuntikake menyang cetakan nalika molten, mbentuk bentuk kompleks kanthi biaya sing relatif murah lan volume sing dhuwur, contone kalebu tops botol, botol lan kelengkapan.Bisa digunakake minangka blister packaging lembaran PVC kaku.

warta420_8
warta420_9

Wektu kirim: Apr-20-2021