Film PET nduweni kemampuan cetak sing apik, stabilitas dimensi sing apik, sifat permukaan lan penghalang sing apik.Digunakake kanthi akeh kanggo kemasan

Film PET nduweni kemampuan cetak sing apik, stabilitas dimensi sing apik, sifat permukaan lan penghalang sing apik.Digunakake kanthi akeh kanggo kemasan
Film PET digunakake kanthi sukses ing macem-macem aplikasi, amarga kombinasi sifat optik, fisik, mekanik, termal, lan kimia sing apik, uga fleksibilitas unik.

warta420_2
warta420_3
warta420_4

Wektu kirim: Apr-20-2021