Iki minangka cara sing cocog kanggo ngemas woh-wohan

Iki minangka cara sing cocog kanggo ngemas woh-wohan, gula-gula, sayuran lan barang roti.Kanthi plastik bening, sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas apa sing sampeyan duwe.Apik kanggo nedha awan krasan sing bisa ditindakake lan nyebabake sampeyan luwih semangat mangan sehat amarga gampang digunakake lan ora ana reresik!Saiki remaja sampeyan bakal njupuk salad menyang sekolah uga lan mesthi luwih seger lan luwih sehat tinimbang kothak salad nedha awan kantin.

warta420_1
warta420_6
warta420_5
warta420_7

Wektu kirim: Apr-20-2021