Kabeh palawija, nganti mudhun

Akeh panen anyar ing minggu iki, sing umume isih anyar, mula ana panjelasan sing mokal:

Apel wanita abang duwe daging sing enak banget, rasane ngelingake apel sing paling mateng sing paling apik sing sampeyan mangan kanthi mung sirup maple.

Apel Fuji, uga diarani apel abang, yaiku apel sing bentuke bolam abang emas. Dheweke padha kaya manis saka apel lady abang, kanthi tembok sing luwih tipis. Kita seneng iki kanggo senggol lan toko roti.

Kita tuwuh apel Gala kanthi panjaluk tetep impor ing luar negeri. Iki minangka macem-macem apel sing katon padha karo bolam lampu sing bunder, ora ana tambahan, nanging akeh rasa. Biasane digunakake kanggo nggawe masakan salad Karibia, campuran apel cedar, mrico, bawang, lan bawang putih, sing digunakake kanggo ngrasakake kabeh saka beras, kacang-kacangan, daging, utawa sayuran.

Sawise diurutake kabeh bawang sing disimpen, kita uga duwe sawetara kasus bawang cilik ukuran bayi, ukurane bawang mutiara. Iki bakal dadi utas sampurna menyang tusuk sate kanggo kabob panggang, diwutahake dadi rebus, utawa mung diramal kaya para penggemar bawang.

Yaiku asil pungkasan ing panen 'aneh' saiki. Kita isih akeh bawang putih, jahe, apel seger lan bawang biasa yen sampeyan dadi pilihan, aja nganti golek gambar pertanian ing situs web, lan tututi link ing ngisor iki www.primeagr.com. [gambar pertanian dipasang ing kene]  

Siji cathetan pungkasan, kita kudu milih lan ngemas nalika isih cepet supaya sayuran bisa metu saka lapangan sing seger kanggo njaga kualitas sing apik. Kanggo sampeyan sing luwih seneng pre-order, sampeyan bisa ngrewangi supaya luwih cepet pesen luwih dhisik tinimbang biasane, mula kita ngerti apa sing kudu diwenehake kanggo sampeyan. Kita seneng manuk wiwitan!

Thanks kanggo bisnis sampeyan, lan minggu sing apik!


Wektu kiriman: Nov-25-2020