Rega murah china Grosir anyar jahe seger

Katrangan singkat:


Detail Produk

Nilai Nutrisi:

jahe seger duweni efek sterilisasi efek detoksifikasi, jahe ing jahe menyang awak, iki bisa ngasilake enzim antioksidan, nduweni kemampuan kuwat kanggo ngatasi radikal oksigen, nanging uga luwih efektif tinimbang vitamin E.
Jahe bisa ngrangsang mukosa lambung, nyebabake pusat vasomotor lan rangsangan refleks saraf simpatik, ningkatake sirkulasi getih, ningkatake fungsi weteng, nyeri weteng, kringet, efek antipiretik. Jiang uga nambah sekresi jus lambung lan peristalsis usus, ngewangi pencernaan; jahe zingiberene, zingerone ana peran sing jelas kanggo mandheg mutah.
Jahe wis nyandhet kulit jamur kanthi signifikan lan mateni efek vaginalis Trichomonas, nambani macem-macem perih bengkak.
Jahe nyandhet aktivitas sel kanker, nyuda efek beracun saka kanker, bisa nyebabake efek anti-kanker.
Jahe wis kringet kringet, anget batuk paru-paru, detoksifikasi, bisa ngobati adhem eksogen, weteng adhem, muntah, batuk adhem, nyeri weteng, diare, lan penyakit liyane ing racun crab
Kanggo jahe rambut rontok rambut topikal yaiku jinis jahe

Jahe minangka tanduran kembang lan jenenge resmi Zingiber officinale. Rimpang, sing biasane diarani oyot, biasane sampeyan kenal. ROOT iku rempah-rempah lan pedhes, kanthi akeh khasiat obat. Iki digunakake ing saindenging jagad ing aplikasi kuliner lan klinis - kaloro kanthi alesan sing apik

Jahe minangka ramuan abadi sing umume ditandur ing Tiongkok tengah, kidul mangidul, lan uga umume ditanduri ing Asia tropis. Rimpang digunakake kanggo obat-obatan, lan produk seger utawa pepe bisa digunakake kanggo bahan masak utawa digawe asinan lan jahe gula. Minyak aroma bisa diekstrak saka batang, godhong, lan rimpang, lan digunakake ing panganan, omben-omben lan wewangian kosmetik.

Jahe sing seger bisa ngasilake rasa sing apik banget lan bisa nyebabake nyuda bakteri, supaya jantung tetep sehat lan kakebalan.

Good price china wholesale new crop fresh ginger  (1) Good price china wholesale new crop fresh ginger  (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan