jahe

  • export wholesale fresh vegetables ginger and garlic for sale

    ekspor Grosir jahe seger lan papak didol

    Kaluwihan: resik, ora ana serangga serangga, ora ana residu pestisida, warna kuning, awak plump, kualitas bermutu tinggi, rasa asli, nutrisi sehat, permukaan alus, kuning ing njero lan kuning ing njaba, cocok kanggo ekspor ing saindenging jagad rasane panas lan duweni pengaruh kanggo nyuda bakteri, njaga kesehatan awak sing sehat, umure rak dawa lan ing lingkungan sing cocog, bisa disimpen udakara telung taun, kita duwe pabrik pamrosesan dhewe kanggo ngasilake jahe, ngumbah, polesan, ...
  • Good price china wholesale new crop fresh ginger

    Rega murah china Grosir anyar jahe seger

    Nilai Nutrisi: jahe seger duwe sterilisasi efek detoksifikasi, jahe ing jahe menyang awak, iki bisa ngasilake enzim antioksidan, nduweni kemampuan kuat kanggo ngatasi radikal oksigen, nanging uga luwih efektif tinimbang vitamin E. Jahe bisa ngrangsang mukosa lambung , nyebabake pusat vasomotor lan rangsangan refleks saraf simpatik, ningkatake sirkulasi getih, ningkatake fungsi weteng, nyeri weteng, kringet, efek antipiretik. Jiang uga nambah sekresi jus lambung ...
  • high quality best price Shandong fresh spicy young yellow ginger

    kualitas tinggi rega paling apik Shandong jahe kuning enom pedhes

    Fitur : Permukaan sing resik, ora ana serangga serangga, ora ana rereged, ora ana kecambah, ora bosok, ora ana cetakan, ora ana kulit tipis pestisida, awak lengkap, warna lan kilau sing padhang, daging kuning, serat cilik, rasa panas sing sedhengan, rasa enak kanggo masak, sugih nutrisi kanggo kesehatan manungsa. Umur sing dawa, bisa nganti luwih saka 2 taun yen disimpen kanthi bener. Suhu sing cocog: 12-13 derajat. Fitur : 1. Jahe sing isih seger ditandur ing peternakan, ditanduri kanthi tliti kanthi petani, bahan organik bebas polusi, ati-ati ...
  • Best Price Chinese Export New Crop Fresh Purple Red Onion for Sale

    Harga Best Ekspor Tiongkok Potong Baru Bawang Merah Ungu Segar Didol

    Bawang kita super sehat sing duwe fitokimia alami sing bisa bereaksi karo awak manungsa kanggo memicu lan njaga kesehatan. Kita ngekspor bawang bombay kanthi macem-macem ukuran lan nilai. Kita golek bawang langsung saka petani sing kondhang banget sing dibudidayakake kanthi organik tanpa nggunakake pestisida lan bahan kimia sing mbebayani. Bawang kita isih seger lan higienis dikemas karo tas goni supaya bisa urip dawa. Bawang kita dipisahake kanthi tliti kanthi nggunakake biji, ukuran, rasa sing enak lan ...