ekspor Grosir jahe seger lan papak didol

Katrangan singkat:


Detail Produk

Kaluwihan:

resik, ora ana hama serangga, ora ana residu pestisida, warna kuning, awake plump gedhe, kelas dhuwur

Kualitas paling apik, rasa asli, nutrisi sehat, permukaan sing alus, kuning ing njawi lan kuning ing njaba, cocok kanggo diekspor ing saindenging jagad

rasane panas lan pengaruhe nyuda bakteri, njaga kesehatan awak

umur rak dawa lan ing lingkungan sing cocog, Bisa disimpen udakara telung taun

kita duwe pabrik pamrosesan dhewe kanggo ngasilake jahe, umbah-umbah, polishing, panyimpenan, kemasan lan link liyane kanggo njamin standar kualitas tinggi

 Bisa ngasilake rasa sing enak lan duwe efek sing migunani kanggo nyuda bakteri, njaga jantung ing kondisi sehat lan kakebalan

Ekspor jahe berkualitas tinggi
Kualitas paling dhuwur, rasa asli, nutrisi sehat, permukaan sing alus, kuning ing njero lan kuning ing njaba, cocok kanggo diekspor ing saindenging jagad Jahe 1, perawatan jahe mutah bisa digunakake kanggo ngobati muntah, utamane muntah mabuk, banyu jahe panas ditambah sendok madu, bisa nyepetake aliran sirkulasi getih, nyepetake penguapan alkohol, nganti tartamtu kanggo nyuda gejala mabuk. Nalika musim salju, kita asring nyedhot sikil ing banyu anget kanggo nyepetake sirkulasi getih lan anget awak. Nanging, yen sampeyan nambahake sawetara irisan jahe ing banyu panas, efek iki bakal luwih jelas, amarga jahe duwe pengaruh sing apik kanggo njaga hawa adhem. Sanalika, mupangate banget kanggo pasien sing duwe angin adhem adhem. Rendhem sikil ing banyu jahe panas duweni pengaruh gedhe ing sirah, demam lan watuk sing adhem saka hawa adhem. 2, masarakat asring ngrasakake nyeri otot kanggo nyeri bahu lumbar, ing wektu iki, nambah jahe ing banyu panas, lan banjur bisa nambah uyah lan cuka, yen cocog sawise direndhem nganggo andhuk, kompres panas ing nyeri otot, bisa duwe efek tandon aktif, saengga bisa ngasilake efek shu kanthi getih, cara iki kanggo nggawe otot tegang santai , alon-alon kanggo ngatasi rasa nyuda otot.3, perawatan kukul rai kukul rai, bintik-bintik dawa, kulit garing banget, gejala kasebut bisa uga nggunakake perawatan wajah ngumbah banyu jahe sing anget, asring nggunakake rai ngumbah banyu jahe anget, bisa ngganti sawetara kahanan sing ala ing rai, nganti tartamtu, perawatan kukul rai.4, nambah jahe turu saliyane nyepetake sirkulasi getih kanggo nggayuh efek adhem, nanging uga bisa nambah metabolisme awak manungsa, ing jahe s sikil oak, tambahake cuka ing banyu jahe sing cocog, bisa ngrangsang titik akupunktur sikil, supaya awak manungsa santai, nambah kahanan turu ing awak manungsa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan