Ekspor 2020 buah apel seger sing anyar kanthi rega sing larang

Katrangan singkat:


Detail Produk

1. Apple minangka woh sing legi lan bisa dipangan saka wit Malus domesticica. Woh-wohan bunder sing bisa diwenehi ukuran lan warna sing beda-beda
kayata kuning, ijo utawa abang. Apel biasane cukup legi lan cam bisa dipangan seger utawa digunakake ing panganan, saos, nyebar, jus utawa
pai apel sing misuwur. Wiji apel uga bisa dikepruk kanggo ngekstrak minyak, sing digunakake ing industri kosmetik. Woh iki isine akeh karbohidrat, gula lan serat kanthi kadar protein lan lemak sing bisa diabaikan.

Katrangan produk :

2. Apel Fuji ditondoi kanthi ukuran gedhe, abang ing saindenging, bentuk bunder, lan ukuran rata-rata kaya bisbol. 9-11% bobote woh iku monosakarida, lan daginge kompak, luwih legi lan crisper tinimbang macem-macem jinis apel liyane, mula akeh sing disenengi para konsumen ing saindenging jagad.

Yen dibandhingake karo apel liyane, apel Fuji luwih dawa sadurunge, lan uga ora kudu disimpen ing kulkas. Bisa disimpen suwe ing suhu kamar. Yen apel direndhem ing banyu uyah 5% suwene 10 menit, pepe, lebokake tas sing isih seger, disegel banjur dilebokake ing kulkas, suhune dikontrol ing 0-40 ℃, lan bisa disimpen luwih saka 5 wulan .

Woh apel sing enak lan renyah minangka salah sawijining woh-wohan sing paling populer lan disenengi ing antarane para pecinta kesehatan sing sadar kesehatan sing percaya tenan karo konsep "kesehatan yaiku kekayaan." Woh-wohan sing apik iki dikemas karo nutrisi-nutrisi kaya, sing sejatine dibutuhake kanggo kesehatan sing optimal.

Woh apel sing enak lan renyah minangka salah sawijining woh-wohan sing paling populer lan disenengi ing antarane para pecinta kesehatan sing sadar kesehatan sing percaya tenan karo konsep "kesehatan yaiku kekayaan." Woh-wohan sing apik iki dikemas karo nutrisi-nutrisi kaya, sing sejatine dibutuhake kanggo kesehatan sing optimal. Antioksidan tartamtu ing apel duwe sawetara promosi kesehatan lan pencegahan penyakit, mula bisa mbenerake ukara kasebut, "apel sedina muput dhokter ora bakal ana."


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan