Hubungi Kita

SHANDONG AGR TECH CO.,LTD

alamat

No E 1703-2 Entrepreneurship&obor Square Zona Teknologi Tinggi Zibo City Provinsi Shandong Pr China

Telpon

kontak: wendy chen
Telp/whatsapp
0086 18953399991

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita