Hubungi Kita

SHANDONG AGR TECH CO., LTD

Alamat

Ora Ana E 1703-2 Wirausaha & obor Square Zona Teknologi Tinggi Zibo City Provinsi Shandong Pr China

Telpon

kontak: wendy chen 
Tel / whatsapp
0086 18953399991

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita