Harga Grosir Kompetitif Grosir China Grosir Apple seger

Katrangan singkat:


Detail Produk

Nilai nutrisi apel

1, apel minangka salah sawijining panganan kalori sing kurang kalori, saben 100 gram ngasilake 60 kkal panas. Nutrisi apel ing larut, gampang diserep dening awak manungsa, sing diarani "banyu urip". Iki mbantu larut belerang lan kulit dadi alus lan alus.

2, apel duwe "woh kawicaksanan", "woh memori" jeneng laudatory. Mangan apel luwih suwe dingerteni kanggo nambah memori lan intelijen. Apel kaya gula, vitamin, mineral, lan nutrisi liyane sing penting kanggo otak.

3. Apel sugih seng. Miturut riset, seng minangka komponen saka akeh enzim penting ing awak manungsa lan elemen kunci kanggo ningkatake pertumbuhan lan perkembangan.

4. Aroma apel minangka obat panandhang depresi lan depresi. Eksperimen ditemokake sawise akeh tes sing, ing antarane pirang-pirang aroma, aroma apel duweni pengaruh psikologis sing paling gedhe tumrap masarakat, efek sing jelas banget kanggo ngilangi depresi psikologis. aplikasi mbuktekake manawa swasana pasien depresi mental luwih apik sawise mambu aroma apel, semangat santai lan seneng, lan swasana depresi ora ana.

5. Asam malat ing apel duwe efek pemutihan. Akeh wong sing kuatir yen risiko bosok gigi amarga keasaman apel. Apel sing disajeni karo keju matesi asam, lan mangan apel uga bisa mbantu ngresiki untu kanthi efektif.

Vitamin C ing apel minangka proteksi kardiovaskular, pasien penyakit jantung kanthi unsur sing sehat.

Wong sing mangan apel luwih cenderung ngalami hawa adhem tinimbang sing ora mangan apel utawa kurang. Akibate, sawetara ilmuwan lan dokter nyebut apel "woh-wohan sehat sing arah" utawa "praktisi umum". Saiki polusi udara luwih serius, mangan luwih apel bisa nambah sistem pernafasan lan fungsi paru-paru, nglindhungi paru-paru saka bledug lan soot ing udhara.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan