Harga Best Ekspor Tiongkok Potong Baru Bawang Merah Ungu Segar Didol

Katrangan singkat:


Detail Produk

Bawang kita super sehat sing duwe fitokimia alami sing bisa bereaksi karo awak manungsa kanggo memicu lan njaga kesehatan.

Kita ngekspor bawang bombay kanthi macem-macem ukuran lan nilai. Kita golek bawang langsung saka petani sing kondhang banget sing dibudidayakake kanthi organik tanpa nggunakake pestisida lan bahan kimia sing mbebayani. Bawang kita isih seger lan higienis dikemas karo tas goni supaya bisa urip dawa.

Bawang kita dipisahake kanthi tliti nggunakake nilai, ukuran, rasa lan tekstur sing akeh kanggo nyukupi kabutuhane pelanggan.

Bawang abang minangka prostagdol sing akeh ing bawang, sing bisa nyuda resistensi getih peripheral lan viskositas getih, mula bawang bombay sing cocog uga bisa nyuda tekanan getih, nyegerake otak, ngatasi tekanan, nyegah adhem. Ana akeh prostagdol ing bawang, sing bisa nyuda resistensi getih periferal lan viskositas getih kanthi efektif, mula trikatuka bawang uga bisa nyuda tekanan getih, nyegerake otak, ngatasi tekanan, nyegah pilek

Bawang berkualitas tinggi, Nutrisi sing sugih, apik kanggo kesehatan

Nutrisi bawang bombay bisa mbantu sampeyan njaga tingkat gula darah sing luwih apik, nggampangake nggawe balung sing kuwat lan bisa nglindhungi peradangan, sing kita ngerti minangka akar penyakit paling akeh.

Kita ngekspor bawang abang kanthi macem-macem ukuran. Bawang iki kurang lemak jenuh, kolesterol lan natrium. Wis dingerteni kanggo nyuda resiko penyakit jantung.

Pasokan Langsung Saka Peternakan

Kita duwe peternakan, pabrik pamrosesan, panyimpenan adhem, gudang lan link liyane kanggo njamin standar kualitas tinggi.

Bawang sugih gizi, ora mung sugih kalium, vitamin e, vitamin C, asam folat. Seng, selenium, serat lan nutrisi liyane, nanging uga duwe loro nutrisi khusus --quercetin lan prostaglandin A. Bawang uga ngemot sulfida diallyl, sing bisa nyegah sclerosis vaskular lan nyuda lipid getih Bawang akeh karo vitamin C, niacin, bisa ningkatake pambentukan perbaikan sel intercellula lan rusak, nggawe kulit dadi alus, kurang sehat lan elastisitas. fungsi kaendahan. Ngemung belerang, vitamin E lan sapanunggalane, bisa nyegah asam lemak tak jenuh ngasilake pigmen lipofusisin, bisa nyegah plak senil


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan