apel

  • Export 2020 new crop fresh apple fruit with good price

    Ekspor 2020 buah apel seger sing anyar kanthi rega sing larang

    1. Apple minangka woh sing legi lan bisa dipangan saka wit Malus domesticica. Woh-wohan bunder sing bisa diwenehi ukuran lan warna kanthi beda kayata kuning, ijo utawa abang. Apel umume cukup legi lan cam bisa dipangan seger utawa digunakake ing panganan, saos, nyebar, jus utawa pai apel sing misuwur. Wiji apel uga bisa dikepruk kanggo ngekstrak minyak, sing digunakake ing industri kosmetik. Woh iki isine akeh karbohidrat, gula lan serat kanthi kadar protein lan lemak sing bisa diabaikan. Deskripsi produk ...
  • China Wholesale High Quality Competitive Price Red fresh Apple

    Harga Grosir Kompetitif Grosir China Grosir Apple seger

    Nilai nutrisi apel 1, apel minangka salah sawijining panganan kalori sing kurang kalori, saben 100 gram ngasilake 60 kkal panas. Nutrisi apel ing larut, gampang diserep dening awak manungsa, sing dikenal kanthi jeneng "banyu urip". mbantu nglarutake belerang lan nggawe kulit dadi alus lan alus. 2, apel duwe "woh kawicaksanan", jeneng memori "woh memori". Mangan apel luwih suwe wis dingerteni kanggo nambah memori lan intelijen. Apel kaya gula, vitamin, mineral lan ...