Babagan AGR

Shandong AGR Tech.Co Ltd tuwuh prodhuk lokal, ekspor internasional.Kita minangka pionir ing tetanèn kutha lan perusahaan pametumu seger.Liwat jaringan nasional peternakan berteknologi tinggi lokal, Shandong AGR Tech.Co. Ltd. ngirim apel, bawang, bawang putih, lan jahe sing seger, tahan suwe lan seger ing saindhenging taun kanggo ngekspor menyang luar negeri.Shandong AGR Tech.Co. Ltd. ngilangake wektu, jarak, lan biaya saka rantai pasokan panganan kanthi mbiayai, mbangun, lan ngoperasikake peternakan omah kaca lokal kanthi kemitraan karo para panuku ing luar negeri.Shandong AGR Tech.Co. Ltd. wis nggawe model sing bisa diukur kanggo masa depan pertanian lokal sing lestari, nggunakake energi, lemah, lan banyu sing luwih murah tinimbang tetanen jarak adoh, terpusat, lan tetanen.

Misi Kita

Shandong AGR Tech.Co. Ltd. makaryakke petani lokal, komunitas lan nggawe prodhuk tanpa pestisida bisa diakses kabeh.Ing Shandong AGR Tech.Co. Ltd., kita ana ing misi kanggo tuwuh tanduran sing paling apik kanggo kemajuan manungsa.Kita minangka perusahaan sing didorong misi, perusahaan sing disertifikasi.Teknologi aeroponik sing wis dipatenake, sing menang penghargaan nyedhiyakake kahanan sing cocog kanggo tanduran sing sehat supaya bisa berkembang, njupuk tani vertikal menyang tingkat presisi lan produktivitas anyar kanthi dampak lingkungan sing minimal lan meh ora ana risiko.

fokus (5)
fokus (4)

Shandong AGR Tech.Co. Ltd. darmabakti kanggo pangembangan tetanèn sing diaktifake dening ilmu pengetahuan, selaras karo nilai lingkungan lan manungsa.
Perusahaan ndhukung kegiatan ilmiah, pendhidhikan, lan profesional kanggo ningkatake komunikasi lan transfer teknologi ing antarane ahli agronomi lan sing ana ing disiplin sing ana gandhengane babagan topik lokal, regional, nasional, lan internasional.Ing Shandong AGR Tech.Co. Ltd., kita duwe kewajiban moral kanggo tetep tuwuh crops, lan kanggo golek cara kanggo njaluk sing crops kanggo minangka akeh wong sabisa.Kahanan kasebut cair, lan kita rencana bakal terus ngoperasikake peternakan liwat pandemi iki lan njaga keamanan kanggo para petani lan masyarakat minangka prioritas utama.