Babagan AGR

Shandong AGR Tech. Co Ltd. tuwuh produksi lokal, ekspor internasional. Kita minangka pelopor ing tetanen kutha lan perusahaan produksi anyar sing unggul. Liwat jaringan nasional peternakan teknologi tinggi lokal, Shandong AGR Tech. Co Ltd. ngirim apel, bawang, bawang putih, lan jahe sing seger, awet, lan seger ing saindenging taun kanggo diekspor menyang luar negeri. Shandong AGR Tech. Co Ltd. ngilangi wektu, jarak, lan biaya saka ranté pasokan panganan kanthi pembiayaan, bangunan, lan operasi peternakan omah kaca lokal kanthi kemitraan karo para pembeli luar negeri. Shandong AGR Tech. Co Ltd. nggawe model sing bisa diukur kanggo mbesuk, tani lokal, nggunakake energi, lahan, lan banyu sing luwih sithik tinimbang tetanen jarak adoh, terpusat, lan lapangan sing ditanam. 

Misi Kita

Shandong AGR Tech. Co Ltd. nggunakake petani lokal, lan nggawe pamrograman tanpa pestisida bisa diakses kabeh wong. Ing Shandong AGR Tech. Co Ltd., kita duwe misi kanggo nanem tetanduran paling apik kanggo kesejahteraan umat manungsa. Kita minangka perusahaan sing duwe misi, perusahaan sing disertifikasi. Teknologi aeroponik pemenang penghargaan sing dipatenake nyedhiyakake kahanan sing sampurna kanggo tetanduran sehat supaya bisa subur, njupuk tani vertikal menyang presisi lan produktivitas tingkat anyar kanthi dampak lingkungan sing minimal lan risiko meh nol.

foctre (5)
foctre (4)

Shandong AGR Tech. Co Ltd. didedikake kanggo pengembangan pertanian sing diaktifake kanthi ilmu, selaras karo nilai lingkungan lan manungsa.
Perusahaan ndhukung kegiatan ilmiah, pendhidhikan, lan profesional kanggo ningkatake transfer komunikasi lan teknologi ing antarane para agronomis lan sing ana ing disiplin sing ana gandhengane karo topik lokal, regional, nasional, lan internasional. Ing Shandong AGR Tech. Co. Ltd., kita duwe kewajiban moral supaya bisa tuwuh palawija, lan kanggo golek cara supaya pametune bisa katambah akeh wong. Kahanan kasebut cair, lan kita arep terus operasi peternakan liwat pandemi iki kanthi njaga keamanan para petani lan komunitas minangka prioritas utama.