• spanduk1
  • spanduk2
  • spanduk3

Kategori Popular

  • Film PET / PETG

    transparan lan luster apik, tightness banget lan penylametan wewangian
    Film PET / PETG
  • Film Pvc Kab

    Penampilan sing jernih, Sehat, ora ngemot unsur sing mbebayani
    Film Pvc Kab
  • Kotak Packing Pvc

    Eco-Friendly, Stocked, Disposable, kanthi tutup lan bening transparan
    Kotak Packing Pvc
  • Paket PETG

    Eco-loropaken biodegradable clamshell kothak plastik bening bungkus woh kothak PET kothak wadhah
    Paket PETG

Apa Pilih Kita

  • 100% Panganan Organik Seger

    Shandong AGR Tech.Co Ltd tuwuh prodhuk lokal, ekspor internasional.Kita minangka pionir ing tetanèn kutha lan perusahaan pametumu seger.Liwat jaringan nasional peternakan berteknologi tinggi lokal, Shandong AGR Tech.Co. Ltd. ngirim apel, bawang, bawang putih, lan jahe sing seger, tahan suwe lan seger ing saindhenging taun kanggo ngekspor menyang luar negeri.Shandong AGR Tech.Co. Ltd. ngilangake wektu, jarak, lan biaya saka rantai pasokan panganan kanthi mbiayai, mbangun, lan ngoperasikake peternakan omah kaca lokal kanthi kemitraan karo para panuku ing luar negeri.

  • huozuologo (1)
  • huozuologo (2)
  • huozuologo (3)
  • huozuologo (4)
  • huozuologo (5)
  • huozuologo (6)