• ML-2
  • ML-1
  • ML-3

Kategori Populer

  • GINGER

    resik, ora ana hama serangga, ora ana residu pestisida, warna kuning, awake plump gedhe, kelas dhuwur
    GINGER
  • GARIK

    papak duwe kaluwihan jelas yaiku papak gedhe, jus kenthel, spiciness murni lan rasa asri.
    GARIC
  • APPLE

    Apple minangka woh sing legi lan bisa dipangan ing wit Malus domestik.
    APPLE
  • Bawang

    Bawang duwe pengaruh nyebar hawa anyep, amarga bohlam lan godhong
    ONION
  • ab-us

Napa Pilih Kita

  • 100% Panganan Organik Segar

    Shandong AGR Tech. Co Ltd. tuwuh produksi lokal, ekspor internasional. Kita minangka pelopor ing tetanen kutha lan perusahaan produksi anyar sing unggul. Liwat jaringan nasional peternakan teknologi tinggi lokal, Shandong AGR Tech. Co Ltd. ngirim apel, bawang, bawang putih, lan jahe sing seger, awet, lan seger ing saindenging taun kanggo diekspor menyang luar negeri. Shandong AGR Tech. Co Ltd. ngilangi wektu, jarak, lan biaya saka ranté pasokan panganan kanthi pembiayaan, bangunan, lan operasi peternakan omah kaca lokal kanthi kemitraan karo para pembeli luar negeri.

  • huozuologo (1)
  • huozuologo (2)
  • huozuologo (3)
  • huozuologo (4)
  • huozuologo (5)
  • huozuologo (6)